Translate

vineri, 16 noiembrie 2012

Nivea make up starter

Am gasit aceasta crema hidratanta pe rafturile hypermarketului Real. Pana acum nu am mai vazut-o, sau poate nu am remarcat-o eu :)). Am cumparat-o datorita faptului ca e Nivea, avea pret bun (15.99 lei de la 21.00) si e ambalata dragut, la fel ca toate produsele lor:)! Se prezinta intr-un borcanas de 50 ml cu un capacel roz simpatic. Nu lipseste nici folia de protectie cu care ne-au invatat cei de la Nivea. Pentru asta au un mare plus din partea mea :), arata respectul fata de clienti si de nevoile lor.

Eu mi-am achizitionat crema pentru ten sensibil. Pe perioada iernii prefer, pentru ingrijirea tenului, cremele pentru ten sensibil, pentru ca hidrateaza intens, hranesc tenul si il apara de frigul de afara. Este o crema care pregateste tenul pentru aplicarea machiajului. Are un miros discret, se absoarbe rapid si lasa un ten catifelat si hidratat.

Mai jos puteti citi caracteristicile produsului oferite de producator precum si modalitatea de aplicare.

Descriere producator:

"Cremă hidratantă cu absorbție rapidă conține agenți eficienți de hidratare și ingrediente naturale, pregătind tenul pentru machiaj în doar 1 minut. Formula sa delicată îngrijește și calmează tenul uscat și sensibil. 

Crema NIVEA MAKE-UP STARTER pentru ten uscat și sensibil, îmbogățită cu extracte naturale de Gălbenele și Ulei de Migdale este o cremă cu textură ușoară ce garantează hidratarea completă a tenului și pregătirea acestuia pentru machiaj în doar 1 minut.

Tenul este intens hidratat, revigorat, catifelat și pregătit pentru aplicarea machiajului."

Aplicare:

"Aplică crema pe tenul curățat masând ușor, evitând zona ochilor."



2 comentarii:

  1. Nu prea sunt fan Nivea pt. creme de fata, dar sper sa iti prinda bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte utila aceasta crema, se absoarbe rapid si ramane tenul foarte fin si uniform. Si se intinde foarte usor machiajul. Mie imi place foarte mult :), deocamdata :D

      Ștergere