Translate

duminică, 18 noiembrie 2012

Parfumul vostru preferat care e?

"Parfumul este acel accent definitoriu atat de aproape de intimitate, care te descrie atat de bine si care iti anunta prezenta intr-o incapere, continuand sa vorbeasca despre tine si atunci cand ai parasit acel loc."
(www.citate.ro)


Parfumul este o licoare minunata. Ofera incredere in sine, siguranta si reprezinta acel strop care defineste intreaga tinuta si machiajul perfect. Nu iesim din casa pana nu ne-am parfumat. Ne place sa ni se spuna "Ce bine mirosi!", awww :D. 
Parfumurile sunt de diferite feluri: fresh, puternice, aromate. Trebuie doar sa-l gasesti pe cel care ti se potriveste, care te reprezinta, care te defineste. Daca esti o persoana activa sigur vei prefera parfumurile fresh, daca esti o persoana clasica sigur vei avea in "dotare" un Chanel No 5.

Acestea au fost parfumurile pe care le-am incercat si m-au ajutat sa-l gasesc pe cel mai potrivit pentru mine: Versace Bright Crystal.

"Versace Bright Crystal este o aroma floral - fructata cu note de mosc. Este unul dintre cele mai populare parfumuri Versace. Bright Crystal este dulce si seducator, atragand pe oricine. Bright Crystal se deschide cu accente de citrice, apoi se dezvolta cu note de crin si magnolie. Cu toate acestea, acordurile dulci sunt echilibrate cu note de lotus. Rezultatul final este o aroma moale, pura, dar foarte feminina si senzuala.
Bright Crystal este un parfum de vara. Datorita aromei sale florare, poate fi purtat indiferent de sezon, amintindu-va intotdeauna de serile calde de vara. Parfumul se adreseaza tuturor femeilor. Potrivit pentru femeile active sau pentru birou.
Ca toate produsele Versace, parfumul este prezentat intr-o sticla glamour, ce sublinizaza unicitatea lui." (www.aoro.ro)

Burberry

Nina Ricci

Nina Ricci

Dolce & Gabbana

Moschino

Armani

Un comentariu: