Translate

luni, 11 februarie 2013

Filmele week-end-ului

In acest week-end ne-am odihnit si am urmarit niste filme. Cu greu gasim, mai nou, un film care sa ne capteze atentia, sa ne faca sa simtim alaturi de personaje si sa ne marcheze intr-un anumit fel.

Sambata ne-am delectat cu o drama cu Denzel Washington in rolul principal. Este un film nou, cu o actiune complexa si mult suspans. Il recomand cu toata increderea. Sunt sigura ca il veti urmari cu placere si interes. Filmul "Flight" (2012) prezinta povestea "unui pilot de avion care salvează un zbor de la prabusire, dar o anchetă în defecțiuni dezvăluie ceva tulburător" (IMDB).

 

Duminica am urmarit "The impossile". " "The Impossible" este povestea impresionantă a unei familii captive, alături de alte mii de străini, în timpul uneia dintre cele mai mari catastrofe naturale din istorie. Teroarea este însă diminuată de compasiunea, curajul şi bunătatea oamenilor, în cele mai negre ore din vieţile lor. Maria, (Naomi Watts), Henry (Ewan McGregor) şi cei trei copii îşi încep vacanţa de iarnă în Thailanda, aşteptându-se la câteva zile de relaxare într-un paradis…" www.cinemagia.ro


Vizionare placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu