Translate

miercuri, 31 octombrie 2012

Reduceri de Halloween la New Look

Orice sarbatoare care se sarbatoreste prin petrecere, voie buna, mancare si bautura este preluata si de neamul romanesc. E cool sa sarbatoresti orice e american :))).
Dar trecand peste asta, Halloween-ul aduce si reduceri :D. Magazinul New Look din Oradea Shopping City are o oferta promotionala pe data de 31 octombrie. Vor avea reduceri de 50 % pentru toate produsele la pret intreg. Au haine frumoase asa ca merita sa dati o fuga pana acolo :D, reducerea e chiar tentanta. Eu am pus ochii pe niste hainute, sper sa fie si pe gustul meu cand le voi incerca.
Va doresc spor la shopping si sa veniti acasa cu cele mai frumoase piese vestimentare.

"HALLOWEEN in ORADEA! Singurul lucru de care poate sa iti fie frica pe 31 octombrie, in Oradea, este ca plasele de cumparaturi vor fi greu de carat! Ai o SUPER PROMOTIE de HALLOWEEN, exclusiv in Oradea: REDUCERI de 50%! Shop, Shop, Shop! ♥" (Sursa facebook) 

Si cei de la E.L.F au o surpriza pentru voi:

 

2 comentarii:

  1. Kitul de sprancene la Elf chiar e un cadou bine venit. Eu mi l-am cumparat acum vre-o o luna.

    Ce ti-ai luat de la New Look? In afara de papucei :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cum e kitul acela? Mi l-as cumpara si eu, se merita? Nu mi-am cumparat foarte multe, papuceii aia, o esarfa simpatica si o camasa de blugi. Era o aglomeratie de neimaginat in magazin :))) as mai fi incercat niste blugi dar cabina era plina, asa ca am renuntat :D:)))

      Ștergere