Translate

luni, 28 aprilie 2014

Be THE ONE impreuna cu Oriflame

Spune-mi, cum reactionezi tu in momentul in care cineva iti spune ca s-a lansat un nou brand sau o noua linie de produse cosmetice a aparut pe piata de beauty? Sunt sigura, ca la fel ca si mine, esti foarte interesata de noile produse si dornica de a le incerca!

Oriflame ne da ocazia de a ne face mai frumoase decat suntem, cu noua gama de produse cosmetice, lansata sub numele de THE ONE! Toate vrem sa fim THE ONE .. not anyone, asa este :)?

 
Dorinta ne este indeplinita de catre THE ONE by Oriflame, prin intermediul celor 3 game, care sunt menite sa ne multumeasca pe toate in materie de frumusete. Look-ul tau zilnic poate fi imbunatatit cu ajutorul gamei "Frumusete zi de zi". Vrei sa iesi in evidenta? Incearca "Mega Impact". Iti doresti ca machiajul tau sa reziste orelor de dans prelungite? Atunci "Ultra Rezistenta" a fost creat special pentru tine!Nu ai cum sa nu te simti THE ONE cand emani incredere si frumusete prin toti porii tai!

De ce imi doresc eu sa incerc produsele din gama THE ONE? Pentru ca imi place sa fiu in tema cu tot ce apare pe piata, pentru ca au o gama diversificata de produse si nu ai cum sa nu te indragostesti de ele, si nu in ultimul rand, pentru ca am folosit produse Oriflame si am fost foarte multumita.

Fetelor, cochetelor, ce parere aveti despre aceste produse? Sunteti curioase de eficacitatea lor? Pana intrati in posesia produselor eu va sugerez sa trageti un ochi si pe youtube, veti gasi informatii pretioase:
  1. https://www.youtube.com/watch?v=ryYwhYnkYXY
  2. https://www.youtube.com/watch?v=2jsC-F2aCLE
  3.  https://www.youtube.com/watch?v=Nj1gyg6O76Q

Va salut cu drag,
Re


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu