Translate

vineri, 3 ianuarie 2014

3 oje si o manichiura

Buna dragilor! 
E inca vacanta, yuhuhu! Eu una ma bucur din plin de acest miniconcediu si incerc sa ma odihnesc cat mai mult si sa-mi fac planuri pe viitor, gen, de maine merg la sala, in concediu la vara mergem acolo, dar poate ar fi misto si dincolo si tot asa, ca doar avem timp sa gandim ca apoi sa ne razgandim.

Noaptea de Revelion m-a prins cu unghiile nefacute, ca d`ohhh, a trebuit sa ma ocup de masa de Revelion, ca imediat vin invitatii si nu e gata :))! Asa ca in prima zi a anului nou, am luat ojele cele mai noi :))) si am inceput sa pictez. Si imi place ce a iesit; o manichiura vioaie, colorata si cu iz de vacanta.

Am folosit urmatoarele nuante:
  • Avon nail experts base coat
  • Nicole by Opi NIG 13 pretty in plum
  • essence nail art special effect topper
  • Nicole by Opi NIC 48 gumdrops


Ca de fiecare data am aplicat base coat-ulpe fiecare unghie in parte, pentru a proteja si intari suprafata acesteia. Am aplicat apoi pe degetul mare, aratator si mic doua straturi din Nicole by Opi - pretty in plum. Pentru un efect cat mai spectaculos pe degetul mijlociu am "tamponat" de foarte multe ori essence nail art pentru a acoperi toata suprafata unghiei cu acele mici particule sferice. Gumdrops a ajuns pe degetul inelar si chiar ii sta bine acolo :)))!




In final a rezultat o manichiura colorata, vie si usoara. O puteti realiza si voi acasa cu ojele voastre preferate. 




Ce parere aveti de ojele Nicole by Opi? Care sunt bloggurile voastre preferate in materie de nail art?

Va salut cu drag, 
Renata

4 comentarii: