Translate

luni, 24 septembrie 2012

2

Ieri, 23 septembrie, a fost o data cu insemnatate pentru mine si iubitul meu sot. Am implinit 2 ani fericiti de relatie. Au fost doi ani in care s-au intamplat multe, ne-am indragostit, ne-am logodit si ne-am si casatorit acum 3 luni si un pic :)! Sunt fericita alaturi de el si ma bucur extrem de mult ca a aparut in viata mea :)! Am avut parte de o zi plina, iubitul meu a incercat sa-mi faca pe plac, toata ziua nu a zis NU la nimic, asa ca, am avut parte de o zi pe placul meu, adica o zi agitata, plina si activa :)! Pentru asta nu-mi ramane decat sa-i multumesc iubitului meu drag!!!
Ne-am bucurat unul de altul, ne-am plimbat si ne-am relaxat. Toata ziua am petrecut-o in oras si a fost aaaaasa biiiiine. Am luat micul dejun si am baut o cafeluta la Lacto Bar, apoi, mai spre dupa masa, am mancat un babgulyas in paine la Cyrano, alaturi de alti 2 prieteni.
Vremea a fost de partea noastra, a fost cald si foarte placut afara, am putut sta pe terasa si am reusit sa ne facem si niste poze :)! Am fost si la Ciuperca si ne-am "inchipuit", mai mult eu, iubitul meu mi-a fost fotograf ;;).
Voi ce ati facut in week-end? Ati urmarit noul sezon X Factor?









4 comentarii:

  1. Să aveţi muuulttee, muuulte zile frumoase şi fericite şi de acum înainte!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum au trecut deja 2 ani :) Imi amintesc ca eu eram deja plecata si nu am apucat a va vad impreuna :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Adelina, trece timpul foarte repede :)! Lasa ca ne vezi cand vii acasa :D:D!

      Ștergere