Translate

vineri, 26 aprilie 2013

New in - produse de beauty

Buna seara dragilor.

Am revenit in forta :D, asa ca am sa va arat noile mele achizitii. Mi-am cumparat cateva produse de beauty pe care vreau sa le impartasesc si cu voi.


Fiind din partea de vest a tarii, si foarte aproape de vecinii nostri unguri, doua week-end-uri la rand, am dat o fuga pana in Debrecen pentru a ne cumpara cate ceva din Forum Mall si Tesco. Bine-nteles ne-am oprit si la Muller pentru niste cosmetice. Nu mi-am cumparat foarte multe, am vrut mai mult sa ma binoclez :)) sa vad ce noutati sunt acolo. Totusi, de degetele mele s-au lipit doua produse: un balsam de buze si o oja essence. In Tesco am gasit foarte multe lucruri dragute si altele decat la noi. Aici ma refer atat la cosmetice cat si la mancare. Daca ajungeti in zona sa nu ezitati sa intrati si la acest hypermarket. Tin sa va precizez ca langa Tesco s-a deschis sportsdirect.com. Veti gasi acolo articole sportive la preturi foarte bune. Iubitul meu si-a gasit tenesi de panza Lee Cooper foarte faini si la pret foarte bun :D!

In D&M Oradea am gasit un pachet promotional mai mult decat atragator: crema de fata + servetele demachiante Bioten la doar 9 lei. De la Avon mi-am cumparat o crema de plaja, un spray de corp de la Naturals, un mini parfum Incandessence si o lotiune tonica.

Mi-am mai imbogatit portfardul si cu o crema Ivatherme, un BB cream Nivea, doua oje, lotiune de corp, gel de curatare, spray de corp si un gel de dus de la Yves Rocher. Va precizez faptul ca gelul de dus si crema Ivatherm le-am primit cadou la reviste, asa ca, fetelor profitati de oferte. Pe langa revista voastra preferata va alegeti si cu cadouri inspirate. 

Ce parere aveti de BB cream-ul de la Nivea? L-ati folosit, sunteti sau nu multumite?

Va las cu pozele si vor urma postari cu parerea mea despre produse:)! 
Sa aveti o seara placuta! 









6 comentarii:

  1. Oja de la essence cu sclipici imi place tare mult! Si nu pot sa nu observ acel roz de la Farmasi.
    PS: Locuiesti intr-un oras tare frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Da, Oradea e tare frumoasa si plina de energie si voie buna :)). Oja essence cu sclipici arata foarte bine, doara ca asa greu se duce dupa unghii :(. te pup

      Ștergere
  2. vai, cate ai!! :)
    sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Meg :D. Multe inca n-am apucat sa le incerc :))!

      Ștergere
  3. Tentante produsele ! Oja de la Essence și cea Farmasi arată foarte bine ! Să le folosești cu drag !

    RăspundețiȘtergere