Translate

miercuri, 29 august 2012

In cautarea buchetului perfect!

Ne-am hotarat, ne casatorim!!! Deci, am nevoie de rochie de mireasa, de pantofi si accesorii. Aaaa, sa nu uit de machiaj, manichiura si oare parul cum sa-l aranjez? 
Da, acestea sunt intrebarile si framantarile mireselor, dar, sa nu uitam de EL, buchetul de mireasa :)!
Buchetul de mireasa se folosea inca din antichitate, dar sub alta forma. In Grecia si Roma Antica, miresele purtau o ghirlanda pe par, in schimbul buchetului. Aceasta nu era facuta din flori, ci din ierburi puternic mirositoare. Aroma lor era menita sa tina spiritele rele potolite, pentru a nu rani mireasa intr-o asa zi speciala. De-a lungul timpului s-a ajuns la buchetul stiut de noi, acel buchet cochet, alcatuit din flori frumos colorate care atrag privirile tuturor.
In zilele noastre, miresele aleg buchetul in functie de preferintele lor coloristice si florale. Vedem buchete colorate sau monocrome, simple sau spectaculoase, cu diferite aplicatii. Toate aceste minunatii ies din mainile artistilor florali, care pun pasiune in ceea ce fac si doresc sa satisfaca orice mireasa, mai mult sau mai putin pretentioasa.
Eu mi-am dorit un buchet din bujori. Din punctul meu de vedere sunt florile care ma reprezinta.
Am ales-o pe Eliza Neculau, designer floral, pentru a realiza buchetul mult dorit. Pe Eliza am intalnit-o la un targ de nunti, era singura care avea expus un aranjament din bujori :), cand am vazut aranjamentul m-am si hotarat, la ea imi voi face buchetul de mireasa. Eliza este o tanara talentata, foarte prietenoasa si sociabila. M-a ajutat sa ma hotarasc la culori, la model, mi-a dat sfaturi si intr-un final, cand am vazut buchetul de mireasa am fost foarte incantata, a fost ceea ce mi-am dorit: un buchet colorat, viu si foarte vesel, exact ca mine. M-a reprezentat 100%.
Mai jos va voi arata buchetul meu si alte cateva modele care-mi plac mie foarte mult:

Buchetul meu - Bujori, trandafiri si crizanteme verzi - Eliza Neculau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu